Mënyrat për të rritur gjatësinë e penisit

Një numër i madh i burrave janë të pakënaqur me madhësinë e organeve gjenitale të tyre. Një gjysmë e fortë e shoqërisë e konsideron këtë fenomen si një problem serioz, dhe gjithashtu ndikon dukshëm në jetën e tyre. Në të njëjtën kohë, ata hedhin vetëvlerësim në furre, nuk mund të bëhet fjalë për vetë-mjaftueshmëri, por është e nevojshme të jeni të sigurt nëse një burrë dëshiron të jetë i shëndetshëm në kuptimin e intimitetit.

Për të hequr qafe komplekset negative, studiuesit e mjekësisë kanë identifikuar një listë të metodave, ilaçeve në mënyrë që të zmadhojnë penisin. Për të kuptuar efektivitetin e tyre nga ekspozimi, fillimisht duhet të familjarizoheni me teknikat, teknikat për zgjatjen e phallus.

Cila duhet të jetë madhësia standarde e penisit?

Zgjerimi i penisit

Mjekësia nuk siguron një normë të ngurtë për këtë tregues. Sidoqoftë, kur gjatësia e organit gjenital të mashkullit është më pak se tetë centimetra nën gjendjen normale të zgjimit te meshkujt e rritur, ka kuptim të konsiderohet rritja e madhësisë. Shpesh, vetë burrat janë në gjendje të vendosin nëse madhësia e organit të tyre është e madhe, pasi që ky faktor varet drejtpërdrejt nga preferencat estetike dhe nevojat seksuale të gjysmës së dytë.

Nga rruga, madhësia e organit mashkullor nuk ka absolutisht asnjë efekt në shkallën në të cilën një partner është i kënaqur kur përmbush një detyrë familjare. Ekzistojnë mendime se vetëm peniset në shkallë të gjerë mund ta çojnë një grua në orgazëm, por këto spekulime janë një mit, pasi një vendim i dy partnerëve është i nevojshëm për të zmadhuar penisin.

A janë reale teknikat për zmadhimin e falusit mashkullor?

Si ta zmadhoni penisin tuaj? Organi mashkullor është jashtëzakonisht i ndjeshëm ndaj ndikimeve të jashtme, të cilat nuk mund të rriten thjesht as brenda një muaji. Mjekët kanë provuar se nëse përdorni plotësimin e nevojave seksuale me diametra të ngushtë, anëtari mashkull do të ulet në madhësi brenda dy muajsh.

Sidoqoftë, nëse ekziston një fenomen i një rënie në penis, prandaj, me një dëshirë të fortë, ju mund ta zmadhoni penisin tuaj. Por, a ka nevojë vërtet një burrë për rritjen e penisit? Për ta kuptuar këtë, duhet të dini se gjatësia e një penisi të ngritur duhet të jetë 11-15 centimetra (për një përfaqësues të grupit Kaukazian).

Diametri mesatar është i gjatë tre ose katër centimetra. Kur madhësia e penisit të një burri është në këto nivele, problemet që kanë lindur në trurin e tij, absolutisht të sajuara, kanë karakteristika psikologjike, jo fiziologjike, duke marrë parasysh një rritje të penisit në shtëpi.

Si ta zmadhoni falusin mashkullor? Nëse një djalë vendos të zmadhojë plotësisht penisin e tij, ai synon në mënyrë rigoroze efektivitetin e vendimit të tij, duhet të merrni parasysh të gjitha metodat që synojnë rritjen e penisit mashkull në shtëpi.

Teknikat më të njohura të zgjerimit të penisit sot janë:

  • Teknika Jelqing që synon rritjen e penisit;
  • teknikat operacionale për zgjatjen e fallusit;
  • efekt në madhësinë e maskulinitetit të masazhit, stërvitjes;
  • përdorimi i një peshe të veçantë për të shtrirë phallus;
  • një rritje në metodat e përdorimit të ilaçeve;
  • leximi i literaturës që shpjegon se si të zmadhohet penisi në shtëpi;
  • përdorimi i një zgjatuesi që ndihmon në ngritjen e penisit në shtëpi;
  • tensioni i burrërisë me një pompë vakumi, e cila do të përshpejtojë rrjedhën e plazmës;
  • përdorimi i xhelave, sprejve, vajrave, kremrave për të rritur madhësinë e penisit në shtëpi;
  • përdorimi i bashkëngjitjeve për pisyun, të cilat janë me të vërtetë efektive.

Metodat më të mira të zgjerimit të penisit kanë për qëllim efektet e kombinuara të disa metodave. Ju nuk duhet të prisni një efekt të menjëhershëm. Faktori kryesor është kokëfortësia, gjithashtu terapi e rregullt, atëherë zelli do të japë një rezultat pozitiv.

Rekomandime për zgjerimin e penisit në shtëpi

Shumë burra i gjejnë gabimet mënyrat për të zmadhuar penisin e tyre në shtëpi, kështu që ata shprehin këndvështrimin e tyre skeptik. Në fakt, në realitet, jo të gjitha metodat mund të përdoren shpejt siç thonë reklamat nga monitorët blu. Detyra kryesore këtu është zgjedhja e metodës së saktë, e cila nuk do të bëhet një investim i zbrazët financiar për një njeri, kohë të humbur. Pra, si mund ta zmadhoni penisin tuaj në shtëpi, cilat teknika të zgjerimit të penisit ekzistojnë?

Zbatimi i teknikës manuale të Jelqing

Si ta zmadhoni penisin pa operacion? Shumë burra kanë prirjen të përdorin teknikën antike Jelqing. Paraardhësit në Lindjen e Mesme e kanë përdorur atë me shekuj. Falë kompleksit të lëvizjeve të veçanta masazhuese, kjo teknikë quhet mjelje. Efektet manuale në organet gjenitale te burrat janë testuar nga një numër i madh i pacientëve, kështu që mund të pritet një rezultat mahnitës.

Në mënyrë që të dini se si ta zbatoni teknikën në mënyrë korrekte, duhet të blini xhel të veçantë kremi, lubrifikantë, pastaj ndiqni rekomandimet në mënyrë të patundur. Sot ka më shumë se një teknikë mjeljeje. Kur një burrë përdor ndonjë prej tyre, penisi duhet të heqë qafe ndjenjën e një gjendje të plotë të ngritur. Struktura nuk duhet të jetë më shumë se 59-74% e gjendjes së plotë të ngacmuar.

Efikasiteti mund të arrihet për faktin se gjatë masazhit rritet qarkullimi i gjakut në zonën e legenit dhe sistemin riprodhues. E gjithë teknika e masazhit (Jelqing nuk bën përjashtim) bazohet në vetinë e trupit shpellor, i cili përbën phallus, për t'u shtrirë, ato rriten.

Pas dy muaj ushtrimesh të rregullta, madhësia e trupit të shpellave në të vërtetë bëhet më e madhe. Si pasojë, kur ndodh një ereksion, ato janë të mbushura me vëllime të mëdha të plazmës, si rezultat, penisi zgjerohet. Teknikat e Jelqing janë të shumta; nëse një burrë dëshiron, është shumë e lehtë të gjesh udhëzime për përdorimin e tyre me zgjatjen.

Teknikat e masazhit për të rritur dinjitetin mashkullor në shtëpi

Si të zgjasni penisin? Metodat e masazhimit të fallusit në shtëpi përdoren me sukses nga shumë individë të seksit të fortë. Metodat nuk kërkojnë kosto financiare, prandaj, ato janë mjaft të realizueshme. Përveç zgjatjes, si dhe një diametri të rritur të falusit, plus masazhi është një efekt pozitiv në forcën e përgjithshme të mashkullit.

Kërkesa kryesore është një kërkesë e paepur për masazhimin. Ngrohja e penisit është e nevojshme para procedurës. Për të kryer këtë veprim, keni nevojë për ndihmën e një peshqiri të vogël, i cili është i lagur me ujë të ngrohtë, burrëria është e mbështjellë me të. Ju duhet të prisni pak kohë, zbatoni këtë procedurë dy herë përsëri.

Efektiviteti i masazhimit mund të rritet ndjeshëm nga procedurat e tilla. Qarkullimi i gjakut rritet, lëkura do të bëhet më elastike, do të shtrihet më mirë. Ka shumë teknika që lidhen me këtë masazh. Njëra përfshin stimulimin e një organi të ngritur, tjetra - një të relaksuar.

Para fillimit të masazhit, mund të shikoni një video trajnimi të marrë nga faqet e mbajtjes së videove mjekësore në kërkesë se si të zmadhoni një penis me duart tuaja. Atëherë do të jetë realiste të zgjidhni teknikën që ju pëlqen për zbatimin e saj të mëtejshëm.

Teknika e pezullimit për pesha të veçanta

Pezullimi për një anëtar të ngarkesës

Si ta zmadhoni penisin në shtëpi? Të zgjasësh organin gjenital të mashkullit duke i varur një ngarkesë të veçantë është një teknikë efektive, por traumatike. Ka mbaresa nervore në falus, indet muskulore që do t'i nënshtrohen efekteve të peshës, kjo mund të çojë në një shtrembërim të madhësisë së penisit. Vlen të përmendet se kjo metodë nuk do të ndryshojë trashësinë e saj, kështu që duhet të mendoni për të para se të kryeni procedura të tilla.

Para se të varni ngarkesën në organin gjenital, përdoren teknikat e masazhit të ngrohjes. Pas kësaj, suva ngjitëse janë ngjitur direkt nën kokë, në të cilën do të fiksohet kordoni. Ngarkesat e vogla janë pezulluar nga një kordon.

Seanca e parë duhet të jetë e gjatë afërsisht njëzet minuta. Pas peshës së mallit, periudha gjithashtu rritet gradualisht me çdo 5 minuta. Imshtë e domosdoshme të sigurohet që as baza dhe as koka nuk janë të mpirë. Sapo njeriu të vërejë këtë fenomen, ai duhet të zvogëlojë peshën e ngarkesës së pezulluar.

Shtrirja e fallusit me një zgjatues

Si të rritni gjatësinë e burrërisë me një zgjatues? Zgjatësi është një pajisje që përdoret jo vetëm për një organ mashkulli të zgjeruar në gjatësi dhe gjerësi, por gjithashtu heq lakimin e tij natyror. Me ndihmën e një zgjatuesi, penisi bëhet i madh, indet muskulore, për të lehtësuar veten nga tensionet e pakëndshme, fillojnë të aktivizojnë rritjen, duke ndihmuar në zmadhimin e penisit.

Kjo pajisje tenton të sigurojë performancë afatgjatë, rritja e madhësisë mbetet e njëjtë. Studiuesit e mjekësisë rekomandojnë përdorimin e zgjatësit për disa orë çdo ditë.

Pajisjet janë vakum, lak, rrip. Zgjatësi i lakut është financiarisht më i lirë, por jo aq i përshtatshëm për t’u përdorur sa zgjatuesi i vakumit dhe rripit. Askush nuk jep një rekomandim të qartë për lehtësi, pasi që për secilin njeri zgjedhja e pajisjes është individuale sipas aftësive të pajisjeve zmadhuese.

Përdorimi i pompave të vakumit për shtrirjen e dinjitetit seksual

Pompë vakumi për zgjerimin e penisit

Si ta zmadhoni penisin me një pompë vakumi? Një pompë vakumi është një pajisje që i ngjan një pompë në formë dhe pamje. Përdoret kur mendoni se si të rritet shpejt organi riprodhues, të rritet efekti i aktivitetit seksual.

Gjithashtu, një pompë vakumi mund të vijë në ndihmë kur një penis i ngritur nuk ka elasticitetin që duhet të formohet natyrshëm. Pajisja tenton të krijojë një hapësirë vakumi rreth organit, e cila stimulon qarkullimin e gjakut, duke përmirësuar funksionin e ereksionit.

Si të rritet madhësia e një pompë vakumi? Para përdorimit të pajisjes, penisi duhet të lyhet me kremëra të veçantë, të zhytur në një hapësirë vakumi, e cila rritet nga pompa. Në mënyrë që të krijojë një vakum, cilindri pompon ajrin nga vetja, duke aktivizuar presionin në organin riprodhues mashkullor.