Si ta zmadhoni penisin tuaj falas? Ne themi

Një penis i vogël është një nga komplekset më të zakonshëm tek burrat. Dikush preferon ta durojë këtë, ndërsa dikush po lufton në mënyrë aktive me mungesën e tyre.

Për këtë, ka faqe që kanë informacione se si të rrisin një penis falas dhe një numër të madh videosh se si ta bësh atë në mënyrë korrekte.

Zmadhimi i penisit kryhet në shtëpi pa ndihmën e ndonjë pajisje ndihmëse si pompë, pompë, zgjatues ose agjent peshues. Maksimumi që nevojitet për këtë është një lubrifikant, i cili mund të blihet në një farmaci për një kosto simbolike.

Përgatitja për zgjerimin e penisit në shtëpi

Nëse shikoni një video se si ta zmadhoni një penis falas, atëherë do të thotë domosdoshmërisht se sa i rëndësishëm është momenti i përgatitjes paraprake për këtë.

ngrohja e penisit para se ta zmadhoni
  1. Merrni një copë leckë të butë, ngroheni mirë me hekur ose zhyteni në ujë të nxehtë.
  2. Ndërsa pëlhura ende nuk e ka humbur nxehtësinë, ajo duhet të mbështillet rreth penisit, pa marrë parasysh se në çfarë gjendje është. Kjo do të ndihmojë në ngrohjen e muskujve të tij, përgatitjen e tij për shtrirje me duar.
  3. Pas përfundimit të procedurës, fshijeni penisin, lëreni të thahet.

Ushtrime për zgjerimin e penisit në shtëpi

Para fillimit të ushtrimeve, sigurohuni që të lexoni videon, ku tregohet dhe përshkruhet në detaje teknika e ushtrimit. Nëse një person i papërgatitur e bën këtë, kjo mund të çojë në dëmtim të penisit. Videot janë në dispozicion në internet dhe falas vetëm në mënyrë që çdo burrë të mund të shmangë gabimet më të zakonshme dhe të zakonshme.

Jelqing

Kjo metodë e rritjes së lirë në shtëpi u shpik nga arabët. Fjala jelq në përkthim nga arabishtja do të thotë thjesht fjala mjelje. Kjo nuk është rastësi, lëvizje të tilla të kujtojnë procesin e mjeljes së një kafshe.

Zgjerimi i penisit duhet të fillojë kur është akoma në një gjendje të relaksuar. Ju duhet të merrni penisin në dorën tuaj të djathtë, ta shtrydhni pak në bazë, por në mënyrë që gjaku të vazhdojë të rrjedhë normalisht në kokën e tij.

Shtrihen

Ju gjithashtu mund të zmadhoni penisin tuaj falas duke u shtrirë. Për ta bërë këtë, filloni të tërheqni penisin në gjatësinë maksimale derisa të ndjeni dhimbje. Në këtë gjendje, penisi duhet të mbahet për rreth pesë minuta, dhe pastaj të lirohet. Pasi të ketë kaluar koha e caktuar, sigurohuni që t'i jepni penisit disa minuta për të pushuar dhe për të kaluar në ushtrimin tjetër.

shtrirja e penisit për zmadhim

Pas përfundimit të këtij ushtrimi, ju duhet të pushoni për një kohë përsëri dhe të përsërisni jelqing përsëri.

Shtrydhja

Ekziston edhe një ushtrim tjetër për të përmirësuar qarkullimin e gjakut. Për ta bërë këtë, merrni kokën e penisit në duart tuaja dhe filloni ta shtrydhni atë mjaft aktivisht, por mos harroni se ushtrimet duhet të bëhen lehtësisht dhe me kënaqësi, mos dëmtoni veten dhe përpiquni të mos dëmtoni trupin tuaj.

Rrotullimi

Kapeni penisin në bazën e tij dhe përpiquni ta rrotulloni atë në drejtime të ndryshme, rreth 30 herë në drejtim të akrepave të orës dhe të njëjtën sasi në drejtim të akrepave të sahatit. Pastaj goditni kokën e penisit tuaj dhe bëjeni atë plotësisht të ngritur. Pas kësaj, ushtrimi i specifikuar duhet të përsëritet përsëri në të njëjtën sasi.

rrotullimi i penisit për ta zmadhuar atë

Një pikë e rëndësishme! Në mënyrë që materialet të jenë gjithmonë pranë, mund ta shkarkoni videon, dhe në rast se diçka harrohet ose mbetet e pakuptueshme, rishikojeni atë. Completelyshtë plotësisht falas.

Masazh

Masazhi është një mënyrë tjetër falas për të rritur qarkullimin e gjakut dhe për të ndihmuar në mbushjen e trupave shpellorë, të cilët janë përbërësi kryesor i dinjitetit mashkullor. Me një rritje të tillë, këshillohet gjithashtu të njiheni me teknikën, të paktën për herë të parë.

Nëse shikoni videon, mund të mësoni disa teknika të reja masazhi për veten tuaj: lëvizje rrethore, shtrëngime, lëvizje vertikale dhe horizontale të krahut dhe shumë më tepër.

Praktika e frymëmarrjes

Ushtrimi i mëposhtëm do të ndihmojë për të rritur në mënyrë efektive madhësinë e burrërisë dhe për të mbajtur një mbledhje për një kohë më të gjatë se zakonisht. Për të kryer një ushtrim të tillë, duhet të kujdeseni për paqen dhe vetminë maksimale, pasi metoda do të kërkojë përqendrim dhe përqendrim maksimal të vëmendjes, dhe zhurma të huaja dhe njerëzit mund të ndërhyjnë seriozisht në këtë.

ushtrime të frymëmarrjes për zgjerimin e penisit

Një rritje në penis me ndihmën e kësaj metode nuk do të ndodhë menjëherë, ju duhet të keni një aftësi të caktuar në mënyrë që gjithçka të funksionojë, dhe shumë burra e zhvillojnë këtë aftësi për vite me rradhë.

  1. Mundohuni të merrni frymë në ajër përmes hundës tuaj.
  2. Mbajeni në gojë për një kohë, ndjejeni qartë flluskën e saj dhe përpiquni ta gëlltisni, si të thuash.
  3. Ndjeni ajrin duke shkuar në stomak, përpiquni ta drejtoni atë sa më afër penisit.
  4. Pasi të ndjeni se ajri do të jetë pothuajse afër penisit, duhet të zhyteni në trupin tuaj për një pikë të veçantë, e cila ndodhet midis anusit dhe testikujve.
  5. Pas kësaj, kthehuni në frymëmarrje normale dhe mos e hiqni gishtin nga pika për disa sekonda më shumë.
  6. Nëse mësoni se si ta bëni këtë ushtrim në mënyrë korrekte, atëherë një penis i madh dhe i fortë nuk do t'ju mbajë të prisni gjatë.

Një pikë e rëndësishme! Sa i përket kohës që duhet të ndahet për stërvitje, 15-30 minuta janë të mjaftueshme për këtë çdo ditë. Mjekët këshillojnë të ushtroheni në mëngjes ose në mbrëmje, pasi në këtë kohë penisi është më së paku i tensionuar dhe më i lehtë për t'u zgjatur dhe zgjatur.

Përfundim

Kështu, anëtari mund të zmadhohet në shtëpi plotësisht falas, pa përdorur ndihmën e pajisjeve të ndryshme të shtrenjta, kremrave, vajrave, pilulave dhe operacioneve.

Çdo burrë mund të zmadhojë penisin nën drejtimin e videos, megjithatë, gjëja më e rëndësishme në ushtrime të tilla që duhet të respektohet është rregullsia dhe këmbëngulja, pasi rezultati i nevojshëm mund të shfaqet vetëm pas muajsh ose vitesh, penisi do të rritet ngadalë. Sidoqoftë, ia vlen edhe të përpiqesh.