20 mënyra për të zmadhuar penisin tuaj në shtëpi dhe më shumë

madhësia optimale e penisit

Burrat kanë në dispozicion një gamë të gjerë metodash për të zmadhuar penisin në shtëpi pa shkuar në një institucion mjekësor.

Përparësitë e kësaj rruge janë të dukshme:

 • Ruajtja e plotë e anonimatit. . . Vendimi për të përdorur pajisje shtesë, metoda popullore ose mjekësore merret individualisht, kështu që askush nuk do të dijë për këtë.
 • Liria e zgjedhjes.Vetë burri zgjedh cilën metodë të zgjerimit të penisit do të përdorë. Ju mund të përdorni rekomandimet në artikull për të marrë vendimin e duhur.
 • Komoditet. . . Të gjitha manipulimet bëhen në shtëpi dhe në një ambient të rehatshëm. Ju mund të caktoni një kohë të përshtatshme për ushtrime dhe të mos shqetësoheni se dikush do të ndërhyjë në studimet tuaja.
 • Kursim. . . Nuk ka nevojë të paguani për shërbimet e mjekut ose të shpenzoni për barna shtesë. Shumë metoda nuk përfshijnë blerjen e pajisjeve shtesë fare.

Pajisjet

pajisje për zgjerimin e penisit

Të gjitha metodat e konsideruara punojnë në parimin e shtrirjes së penisit. Falë një efekti të veçantë, penisi është i mbushur me gjak dhe në këtë mënyrë rritet në madhësi. Me ushtrime të rregullta, trupat shpellorë të penisit shtrihen gradualisht, elasticiteti i tyre rritet. Ata bëhen më fleksibël dhe të lakueshëm. Nëse ushtroni rregullisht penisin, mund të arrini një rritje prej tre deri në pesë centimetra.

Pompa vakumi

Parimi i funksionimit të pajisjeve bazohet në vendosjen e penisit brenda një zgavër të veçantë dhe krijimin e një vakumi, rrallimi të ajrit. Rezultati arrihet në mënyra të ndryshme (në varësi të llojit të produktit) - mekanikisht, automatikisht ose me ndihmën e ujit.

Manual (mekanik)

Një tipar i pompave mekanike (manuale) është vetërregullimi i presionit duke pompuar ajrin. Strukturisht, pajisja përbëhet nga një tub që përshtatet mbi penis, një tub dhe një dardhë të veçantë. Me ndihmën e kësaj të fundit, krijohet një vakum brenda zgavrës. Pajisjet e tilla janë zgjidhja optimale për burrat që duan të kursejnë para dhe të marrin rezultate. Kostoja e një pompë manuale është e ulët.

pompa manuale për zmadhimin e penisit

Në varësi të preferencave tuaja, ju mund të zgjidhni një produkt me një dizajn tjetër. Pompat me një matës presioni dhe hundë të veçantë janë në dispozicion për shitje. Kjo e fundit mund të jetë në formën e buzëve, anusit ose vaginës së një gruaje.

pompë me hundë të vaginës femërore

Pro dhe kundër të pompave mekanike

 • Çmim të ulët
 • Aftësia për të kontrolluar saktësisht vakumin bazuar në ndjenjat tuaja
 • Përmirësimi i qarkullimit të gjakut dhe, si rezultat, një rritje në ereksion me ushtrime të rregullta
 • Nevoja për vetë-pompim
 • Rreziku i krijimit të një vakumi mbi normalen dhe dëmtimin e penisit
Automatik

Ndryshe nga pajisjet mekanike, një pompë automatike përdor një pompë elektrike. Ajo funksionon me bateri dhe në mënyrë të pavarur pompon ajrin nga zgavra e balonë. Controlshtë siguruar një matës presioni për të kontrolluar presionin. Pompat automatike vijnë me një ekran që tregon të dhënat themelore, ose një telekomandë për telekomandë të procesit të evakuimit.

pompë automatike për rritjen e penisit

Pro dhe kundër të modeleve automatike

 • Krijimi i shpejtë i vakumit
 • Kontrolli i procesit dhe fikja automatike
 • Nevoja për zëvendësim periodik të baterisë
 • Çmim më i lartë
Hidropompat

Hydropump është një pajisje për zgjerimin e penisit që punon me ujë. Ndryshe nga pajisjet e diskutuara më sipër, balonë është e mbushur me lëng të ngrohtë, i cili mbron penisin nga dëmtimet e mundshme.

hidropompë për zmadhimin e penisit

Pro dhe kundër të pajisjeve hidroelektrike

 • Uji, ndryshe nga ajri, praktikisht nuk shtrihet, kështu që përjashtohet një efekt negativ në lëkurën e penisit
 • Lëngu ka një efekt pozitiv në lëkurën e penisit, e ngroh atë, jep elasticitet shtesë dhe përmirëson qarkullimin e gjakut
 • Një burrë merr një rezultat të shpejtë në formën e një rritje në gjatësinë dhe gjerësinë e organit.
 • Shans i lartë i mpirjes për shkak të ekspozimit të zgjatur ndaj presionit negativ
 • Cmim i larte
 • Fortësia e penisit mund të jetë më e ulët në bazë
Pompat e kokës

Parimi i funksionimit të pajisjes bazohet në mbulimin e vetëm kokës së organit gjenital. Rëndësia e pompës është për shkak të ndjeshmërisë së lartë të kësaj pjese të penisit. Pas bashkimit të produktit në penis, krijohet një vakum për të rritur rrjedhën e gjakut.

pompë për kokën e penisit

Pro dhe kundra

 • Veprimi vetëm në pjesën më të ndjeshme të penisit
 • Lehtësia e aplikimit
 • Çmim i përballueshëm
 • Zmadhon vetëm kokën

Fjala e një eksperti për pompat e vakumit:

Përdorimi i një pompë krah për krah ju lejon të eleminoni problemet me potencialin, të zgjidhni çështjen e prostatitit kronik, të rregulloni penisin dhe madje të kuroni një numër sëmundjesh (për shembull, Peyronie). Produktet janë të përballueshme dhe të lehta për t'u përdorur. Për të arritur rezultatin, duhet të praktikoni çdo ditë për 20-30 minuta.

Zgjerimi i penisit mund të jetëderi në 4-5 centimetra në 2-3 muajklasat. Përveç kësaj, përdorimi i një pompë ju lejon të rrisni jo vetëm gjatësinë, por edhe vëllimin e penisit.

Zgjatësit

Zgjatësit janë një pajisje që ju lejon të zmadhoni penisin duke shtrirë mekanik. Me ushtrime të rregullta, penisi rritet në trashësi dhe gjatësi, dhe gjithashtu bëhet më i drejtë. Efektiviteti shpjegohet me tiparin natyror të indeve që janë të afta të rriten nën ndikimin e tensionit për shkak të ndarjes qelizore. Strukturisht, produktet përbëhen nga një unazë futëse, një shufër (siguron tension) dhe një shtojcë në kokën e penisit.

Mekanike

Opsioni më i thjeshtë për zgjatuesit janë pajisjet mekanike. Në varësi të dizajnit, ka llum rripi.

Rrip

Veçori e zgjatësit të rripit është përdorimi i pjesës fiksuese të rripit. Avantazhi i dizajnit është se rripi merr formën e një cilindri dhe krijon më pak shqetësime për penisin mashkullor.

zgjatues rripi për zmadhimin e penisit

Zgjatues rripi

Përveç kësaj, zona e kontaktit me penisin është më e madhe këtu sesa në modelet e tjera të zgjatuesve. Në varësi të dëshirave tuaja, mund të blini një model me shtrëngim manual ose me një shul (version më i shtrenjtë).

Pro dhe kundër të modeleve të rripave

 • Donning shpejtë
 • Besueshmëria
 • Bezdi me përdorimin e zgjatur
 • Veshja e kufirit kohor - deri në tre orë
Parzmore

Zgjatuesit e pajimeve janë në kërkesë për shkak të kostos së tyre më të ulët. Një tipar dallues është fiksimi i kokës duke përdorur një tunel fleksibël dhe elastik. Ai e mban fort penisin dhe nuk e lejon atë të kërcejë kur shtrihet.

zgjatues i penisit të parzmës

Kur penisi është i bashkangjitur, tuneli merr një formë si pika, por vetë penisi është në formën e një cilindri. Për shkak të kësaj karakteristike të dizajnit, cenimi i lehtë i organit është i mundur.

Pro dhe kundër të pajisjeve mbreh

 • Çmim i ulët
 • Lehtësia e aplikimit
 • Rreziku i rrëshqitjes
 • Presioni kur vishet për një kohë të gjatë
 • Besueshmëria e dobët e pajisjes
Hibride

Veçori e zgjatuesve hibride është kombinimi i metodave të lidhjes së parzmore dhe rripit. Kjo ju lejon të rregulloni në mënyrë më të besueshme kokën dhe të shmangni ndjesitë e pakëndshme me përdorimin e shpeshtë dhe të zgjatur të pajisjes.

zgjerues hibrid i penisit

Avantazhet dhe disavantazhet e hibrideve

 • Kombinimi i përparësive të sistemeve të pajimeve dhe rripave
 • Pajisje të mira
 • Kosto më e lartë
 • Vështirësitë e mundshme të fiksimit

Isshtë një pajisje e gjithanshme që përshtatet me çdo madhësi të penisit. Falë kombinimit të dy teknologjive, ju mund ta vishni produktin në organet gjenitale për më gjatë dhe të arrini rezultate më të mira. Rritja maksimale në madhësi është deri në 25 cm në gjatësi.

Vakum

Zgjatësit e vakumit janë një nga pajisjet më të rehatshme. Lidhja e zgjatuesve bazohet në mbulimin e kokës së penisit me një kapak të veçantë që shtrydh penisin rreth perimetrit dhe siguron parimin e një kupe thithjeje. Në procesin e përdorimit, muret ngjiten dhe mbeten prapa sipërfaqes së penisit, gjë që çon në shfaqjen e një vakumi.

zgjatues të vakumit për zgjerimin e penisit

Për të mbrojtur kokën e penisit nga dëmtimi, këshillohet të mbuloni sipërfaqen me një suva dhe pasi të hiqni pajisjen, hiqni vetë mbulesën.

Pro dhe kundër të ndeshjeve vakum

 • Rrit gjatësinë dhe vëllimin e kokës
 • Veshja e rehatshme
 • Fiksim i besueshëm
 • Mund të përdoret si me një zgjatues ashtu edhe me një varëse ose barelë
 • Cmim i larte

Mendimi i ekspertit:

Zgjatësit janë produkte efektivë dhe të përballueshëm që rrisin gjatësinë, por jo gjerësinë e penisit. Për rregullimin e efektit, zgjatjen e penisit0, 8-1, 0 cmnë gjatësi është e nevojshme të praktikohettë paktën 1 muaj. . .

Efektiviteti është për shkak të 3 efekteve:

 • Shtrihen.Shtë siguruar duke lëvizur pajisjen masazhuese nga baza në buzë të penisit.
 • Stimulimi i rrjedhjes së gjakut.Traineri aktivizon mbushjen e penisit me gjak.
 • Veprimi shtesë i një xhel special.Kjo e fundit përmban ekstrakte të lajthisë, tribulusit rrëshqanorë dhe aralisë manchuriane. Së bashku, ata ushqejnë penisin, përmirësojnë qarkullimin e gjakut, forcojnë epshin dhe ndihmojnë në luftën kundër impotencës seksuale.

Barela

barelë për zgjerimin e penisit

Qëllimi i barelës është të shtrijë penisin duke përdorur një rrip që është fiksuar në kokë në njërën anë dhe pjesë të tjera të trupit në anën tjetër, duke siguruar tensionin e nevojshëm.

Ndryshe nga zgjatuesit dhe varëset, barelat janë më kompakte. Ato mund të vishen në mënyrë diskrete. Produkti zakonisht përdoret për të zmadhuar penisin jashtë shtëpisë dhe për të konsoliduar rezultatin e marrë nga zgjatuesi. Në varësi të shtojcës, penisi mund të shtrihet lart, majtas / djathtas ose poshtë.

Një fjalë për një specialist:

Një barelë është një pajisje ndihmëse që rekomandohet të vishet për të konsoliduar rezultatin dhe për të rritur efektin e përdorimit të një zgjatuesi ose varësie. Kur aplikohet në mënyrë të pavarur, rezultati është minimal ose aspak.

Varëse rrobash (pezullime)

duart e zmadhimit të penisit

Parimi i funksionimit bazohet në pezullimin e ngarkesave në një anëtar. Me përdorim të rregullt për 30-40 ditë, mund të arrihet një rritje në madhësi me 10-15 mm.

Kohëzgjatja e një mësimi duhet të jetë së paku 2 orë. Shtë e nevojshme të fillohet me ngarkesa të vogla deri në 200-300 g, pas së cilës gradualisht rritet ngarkesa në 1. 25 kg dhe rritet koha e aplikimit në gjashtë orë. Për të rritur efikasitetin, rekomandohet të përdorni një pompë hidraulike dhe shtesa dietike paralelisht, duke ngopur trupin me substanca të dobishme.

Kremra, xhel, spraj

Një nga mënyrat më të sigurta për të zmadhuar penisin konsiderohet se janë xhelat, spërkatjet dhe kremrat që ushqejnë penisin me substanca të dobishme që stimulojnë rrjedhjen e gjakut dhe në këtë mënyrë kontribuojnë në rritjen e penisit.

Ato konsiderohen më të sigurtat, për shkak të mungesës së stresit mekanik dhe rrezikut të dëmtimit të indeve. Për sa i përket efikasitetit, ato shpesh janë inferiore ndaj produkteve mekanike.

Indikacionet për përdorimin e xhelit dhe vajrave:

 • Pakënaqësia me madhësinë e penisit
 • Lehtësia e penisit
 • Derdhje e shpejtë
 • Ndjeshmëria e dobët e kokës

Karakteristikat e dobishme:

 • Rritja e garantuar në madhësideri në 5 cm në muaj
 • Forcimi i ereksionit
 • Zgjatja e marrëdhënieve seksuale
 • Përmirësimi i ndjeshmërisë së kokës
 • Rritja e qëndrueshmërisë gjatë seksit

Pas 2 javësh përdorimi, penisi eksitohet më shpejt dhe është në këtë gjendje më gjatë. Rritja e diametrit dhe gjatësisë arrin përkatësisht 20 dhe 10 mm. Në javët e tretë dhe të katërt, penisi vazhdon të rritet, shfaqet aftësia për të kontrolluar orgazmën, ndjesitë bëhen më akute.

Shtojca zmadhuese

Një nga mënyrat më të lehta dhe më të shpejta për të zmadhuar penisin është të përdorni shtojca që vendosen në penis, ta zmadhoni atë në madhësi dhe të korrigjoni formën e tij. Falë asortimentit të madh, është e lehtë të zgjedhësh një produkt duke marrë parasysh madhësinë e penisit, tiparet e lidhjes dhe preferencat e partnerit.

Përdorimi i bashkëngjitjes ju lejon të arrini rezultatet e mëposhtme:

 • zgjatja e marrëdhënieve seksuale;
 • një rritje në vëllimin e penisit në gjatësi dhe gjerësi;
 • mbajtja e ereksionit në një nivel të lartë.

Lidhjet janë plotësisht të sigurta në krahasim me përdorimin e metodave mekanike ose zgjerimin kirurgjik të penisit. Duhen disa sekonda për të vendosur produktin, pas së cilës penisi është gati për seks.

Klasifikimi i grykave sipas llojit

Një përzgjedhje e madhe e produkteve është në dispozicion për shitje, e cila ndryshon në model, formë, lloj, material.

Hapur dhe mbyllur

Sipas llojit, hundët ndahen në dy grupe - të hapura dhe të mbyllura. Le të shqyrtojmë tiparet e tyre:

 • E hapur- hundëzat që mbulojnë një pjesë të penisit. Ky opsion është optimal për burrat që presin të rrisin gjerësinë e penisit, të përmirësojnë ngritjen dhe të ruajnë ndjesitë e marrëdhënies seksuale.
 • penis i hapur
 • Mbyllur. . . Ndryshe nga lloji i diskutuar më sipër, penisi është i mbuluar plotësisht me material shtesë. Kjo e fundit mund të jetë elastike për të ruajtur ndjesinë ose e ngurtë. Në rastin e fundit, lidhja ka për qëllim kryesisht për kënaqësinë e partnerit.
penisi i mbyllur

Lloji i lidhjes në të dy rastet është i njëjtë - me një lak prapa testikujve. Kjo metodë fiksimi nuk krijon shqetësime për burrin dhe e mban lodrën në penis gjatë gjithë marrëdhënies seksuale.

Me thumba dhe lehtësim

Për një përvojë më drithëruese gjatë seksit, çiftet zgjedhin bashkëngjitje me sipërfaqe me thumba ose embossed. Secila prej opsioneve ka veçori:

 • Ferra.Gruaja merr ndjesi të reja nga seksi dhe stimulimi i zonave më të ndjeshme. Falë prekjes së dhjetëra ferrave në muret e vagjinës, krijohet një ndjenjë e kontaktit të plotë me presionin e dritës në zonat erogjene të penisit.
 • shtojcë penis me thumba të mprehta
 • Ndihma.Ky opsion zakonisht sigurohet për kënaqësinë e një burri. Gruaja, e cila gjithashtu ndjen strukturën e ndryshuar të hundës dhe mëson ndjesi shtesë, nuk kalon pa u vënë re.
shtojcë e skalitur e penisit
Me dridhje

Furnizuar me një pajisje shtesë që funksionon në një furnizim të vazhdueshëm të energjisë. Pas ndezjes, pajisja fillon të dridhet, duke u dhënë të dy partnerëve kënaqësi shtesë. Në varësi të modelit, niveli i dridhjeve është fiksuar ose rregulluar manualisht. Në rast të shkarkimit, furnizuesit e energjisë zëvendësohen lehtë.

shtojcë vibruese e penisit
Me stimulimin e klitorit

Grykat që stimulojnë klitorin janë shumë të kërkuara. Karakteristika e tyre është prania e një elementi shtesë që masazhon zonën më të ndjeshme të një gruaje gjatë seksit.

penisi i stimulimit klitoral

Elemente shtesë (për shembull, dredha) mund të sigurohen në sipërfaqe për një ndjesi më drithëruese. Gama e këshillave për stimulimin e klitorit është e madhe, kështu që një çift mund të eksperimentojë me lloje të ndryshme për të gjetur më të mirën.

Klasifikimi i grykave sipas materialit

Kur zgjidhni bashkangjitje, është e nevojshme të përqendroheni jo vetëm në formën, praninë e dridhjeve ose stimulimin e klitorit, por edhe në materialin e produktit. Shkalla e ndjeshmërisë së penisit dhe vaginës, ndjesitë prekëse varen nga ky faktor.

Lëkurë kibernetike

Lëkura kibernetike është një material i veçantë që, për sa i përket ndjesive prekëse, është sa më i ngjashëm me lëkurën e njeriut. Dallohet nga një shkallë e lartë e plasticitetit dhe elasticitetit, dhe nuk ka erë të pakëndshme.

shtojca të lëkurës kibernetike për penis

Avantazhet dhe disavantazhet e produkteve lëkure kibernetike

 • Ngjashmëria maksimale me lëkurën e njeriut
 • Hipoalergjeniteti
 • Ndjesi të këndshme të garantuara të prekshme
 • Vështirësia e largimit
 • Periudha relativisht e shkurtër e operimit
 • Cmim i larte
Silikoni

Silikoni zakonisht përdoret në lodrat seksuale. Materiali dallohet nga duktiliteti i mirë, ndjesitë e këndshme të prekjes, një përzgjedhje e madhe e formave dhe madhësive. Këshillat e silikonit pastrohen lehtë dhe mund të zgjasin për shumë vite pa u zëvendësuar.

penis silikoni

Pro dhe kundër të lodrave silikoni

 • Jetë e gjatë shërbimi
 • Një gamë e gjerë e
 • Çmim i përballueshëm
 • Ekziston rreziku i dëmtimit nga prekja e një sendi të mprehtë
 • Ndjehen të prekshëm më keq se lëkura kibernetike
Latex

Flexibleshtë fleksibël dhe i këndshëm për materialin prekës, i cili ndahet në mënyrë konvencionale në dy lloje - artificial dhe natyral. Opsioni i parë është pa erë dhe i sigurt nga këndvështrimi i reaksioneve alergjike.

penis latex

Versioni natyral ka një aromë të caktuar dhe mund të shkaktojë alergji, prandaj përdoret për të bërë rroba. Grykat bëhen vetëm nga latex artificial.

Pro dhe kundra

 • Rreziku minimal i acarimit
 • Lëkura "merr frymë"
 • Kombinimi optimal i fleksibilitetit, butësisë dhe forcës
 • Lehtësia e mirëmbajtjes
 • Ekziston ende një rrezik i vogël i dëmtimit të organeve gjenitale
 • Papajtueshmëria me lubrifikantët me bazë yndyre
 • Me kujdes të papërshtatshëm, ajo shpejt humbet cilësinë

Klasifikimi i bashkëngjitjeve sipas llojit të bashkëngjitjes

Kur zgjidhni bashkangjitje, është e rëndësishme të shikoni llojin e lidhjes me penisin, sepse lehtësia e përdorimit dhe kërkesat për aktivitetin e marrëdhënieve varet nga kjo.

E thjeshtë

Veçori e bashkëngjitjeve të thjeshta është se nuk ka ndonjë shtojcë shtesë. Ata vendosen në penis dhe fiksohen në të për shkak të ngushtësisë së kontaktit. Kur zgjidhni një model të tillë, duhet të jeni të kujdesshëm dhe të merrni parasysh madhësinë e penisit. Të gjitha bashkëngjitjet priren të shtrihen, por kjo nuk ndihmon gjithmonë.

shtojca të thjeshta penisi

Pra, nëse merrni një produkt me një diametër të vogël dhe e vendosni në një penis të trashë, ekziston një rrezik i lartë i shqetësimit gjatë seksit. Nga ana tjetër, nëse blini një shtojcë "stok", ajo mund të fluturojë gjatë seksit.

Me kapëse dhe rripa

Në këto modele, shtojca sigurohet nga shiritat ose kapëset që rregullojnë hundën në penis duke kapur skrotumin. Lodra është e fiksuar mirë në sipërfaqen e penisit dhe kryen një numër funksionesh shtesë - siguron ngritje më të mirë dhe zgjat marrëdhëniet seksuale.

shtojca penisi me kapëse dhe rripa

Montimet janë bërë nga i njëjti material si vetë gryka, e cila eliminon shqetësimin gjatë përdorimit. Produktet me bashkëngjitje të tilla janë të përshtatshme për seks aktiv me fërkime të shpeshta.

Mendimi i ekspertit:

Përdorimi i bashkëngjitjeve është mënyra më e lehtë, e shpejtë dhe e sigurt për të zmadhuar penisin. Ato janë plotësisht të sigurta për burra dhe gra, dhe kostoja e lodrës nuk është shumë e shtrenjtë. Karakteristikat e bashkëngjitjeve përfshijnë shpejtësinë e lartë të arritjes së rezultatit dhe kohëzgjatjen e përdorimit.

Pro dhe kundra

 • Asortiment i madh sipas llojit, materialit dhe metodave të fiksimit
 • Zgjerimi i shpejtë i penisit
 • Stimulimi shtesë i organeve gjenitale të femrave dhe meshkujve
 • Ulje e ndjeshmërisë dhe zgjatjes së marrëdhënieve seksuale
 • Mund të ndodhë alergji (për disa materiale)
 • Nevoja për kujdesin e duhur

Blerja e karremave është e përshtatshme për njerëzit që po planifikojnë eksperimentet e tyre të para në seks dhe nuk janë të gatshëm për hapa më globalë.

Ushtrime

Mënyra më ekonomike për të zmadhuar penisin në shtëpi është ushtrimi pa përdorimin e pajisjeve shtesë. Efekti arrihet duke stimuluar qarkullimin e gjakut, masazh dhe shtrirjen e indeve. Rezultati varet nga pajtueshmëria me rregullat e ekzekutimit, rregullsia dhe kombinimi me metodat e tjera.

Ushtrime Kegel (kegels)

Ky është një ushtrim bazë. Nuk ka lidhje të drejtpërdrejtë me zgjerimin e penisit, por është ndihmëse për shumë të tjerë. Exerciseshtë ushtrimi i vetëm që kryhet nga fuqia e mendimit. Detyra e tij është të forcojë muskujt e legenit dhe të përmirësojë furnizimin me gjak të penisit. Ushtrimi është shumë i thjeshtë dhe nuk kërkon shumë kohë.

ku është muskuli kegel

Thelbi i ushtrimit është të tendosni ata muskuj që janë përgjegjës për ndërprerjen e procesit të urinimit. Gjatë procesit, ndaloni rrjedhën e urinës për disa sekonda, duke forcuar kështu muskujt e dëshiruar, pastaj relaksohuni dhe përsëritni përsëri ndalimin. Sapo të kuptoni se cilët muskuj janë të përfshirë, mund t'i stërvitni ato në çdo kohë.

Jelqing (masazh)

Termi "jelqing" vjen nga fjala angleze "jelqing", e cila përkthehet si "mjelje". Themeluesi i teorisë është Gary Griffin, i cili është themeluesi i Shoqatës Amerikane të Kirurgëve Phalloplastic dhe i cili botoi një libër mbi zgjerimin e penisit. Kjo teknikë përdoret në mënyrë aktive në vendet arabe, ku djemtë fillojnë të shtrijnë penisin e tyre në moshën 8 vjeç.

Jelqing është dy llojesh:

 1. E thatëUshtrimi bëhet pa përdorimin e mjeteve shtesë.
 2. I lagurLubrifikantë të ndryshëm, xhel ose ujë i thjeshtë përdoren këtu.

Thelbi i teknikës është të krijoni një unazë me gishtin e madh dhe gishtin tregues rreth penisit pranë bazës, e ndjekur nga lëvizja në kokë. Një cikël i kësaj lëvizje quhet jelq. Kohëzgjatja e ushtrimit është 15 minuta. Mund ta bëni vetë ose të përdorni makina të posaçme për jelqing.

jelqing për zgjerimin e penisit

Ekspertët vërejnë se me ushtrime të rregullta, mund të arrini një rritje të penisit me 0, 5 ose më shumë centimetra.

Tinkturat

Një mënyrë tjetër për të zmadhuar penisin në shtëpi.

Për të përgatitur përbërjen, bëni sa vijon:

 1. Përgatitni 100 g gjethe xhinko biloba (të bluara dhe të thara).
 2. Mbushni ato me vodka.
 3. Lëreni tinkturën të qëndrojë për dy javë në një enë qelqi të errët.
 4. Pas 14 ditësh, kullojeni lëngun dhe hidhni barishte.
 5. Fërkoni tinkturën e përfunduar në penis me lëvizje masazhi.

Kur trajtoni penisin, bëni kujdes që të mos merrni alkool në kokën e penisit. Në këtë rast, mund të shfaqen djegie dhe acarim. Thelbi i metodës është rritja e rrjedhjes së gjakut në organin e zbrazët.

Ngjesh

Për ta përgatitur, bëni sa vijon:

 1. Gjeni një rrënjë të tërë xhensen.
 2. Grini atë me një blender.
 3. Derdhni përbërësin e përgatitur me vodka. Para-hollojeni alkoolin me ujë në një raport 1 me 1.
 4. Lëreni produktin të qëndrojë për një javë pasi të kullohet.
 5. Thith një copë garzë ose leckë në lëngun e përgatitur.
 6. Përfundoni penisin përreth dhe lëreni ashtu për 30 deri në 50 minuta.

Për më shumë rehati, ngrohni lëngun në temperaturën e trupit për të shmangur shqetësimin. Thelbi i metodës konsiston në rrjedhjen e gjakut në organet gjenitale, dhe rezultati vjen pas aplikimit të parë. Anëtari përkohësisht rritet në madhësi, por më pas kthehet në dimensionet e tij të mëparshme.

Procedurat mjekësore dhe ilaçet

Mjekësia moderne ofron shumë mënyra për të zmadhuar penisin. Opsionet më të zakonshme janë kirurgjia dhe ilaçet speciale.

Shtimi kirurgjik

Një variant i zakonshëm i zgjerimit të penisit është kryerja e punës me operacion.

Secila prej metodave është specifike për sa i përket kohëzgjatjes së operacionit, rezultateve dhe kostos.

Instalimi i implanteve xhel dhe silikoni

Zgjerimi i penisit me implantet është i thjeshtë dhe efektiv. Kohëzgjatja e operacionit është rreth gjysmë ore. Në të njëjtën kohë, duhet të qëndroni në spital jo më shumë se 24 orë. Thelbi i metodës është shtimi i implanteve nën lëkurë, duke siguruar një trashje të penisit me rreth 1. 5 cm.

Rezultati është i dukshëm menjëherë, por është më mirë të abstenoni nga aktiviteti seksual për 30 ditë. Nëse është e nevojshme të zgjatni penisin, këshillohet që së pari t'i nënshtroheni një procedure ligmentotomie me përdorimin e detyrueshëm të një zgjatuesi.