Si ta zmadhoni penisin tuaj

Zgjerimi i penisit me një zgjatues

Shumë burra janë të pakënaqur me madhësinë e penisit të tyre. Mjekët, megjithatë, thonë se arsyet kryesore janë pamundësia për të përdorur organin, pakënaqësia e gruas me seksin dhe stereotipet.

Sot, ka shumë mundësi për mënyrën se si mund ta zmadhoni penisin tuaj. Shumë njerëz mendojnë se vetëm operacioni do të rrisë gjatësinë dhe trashësinë e penisit mashkullor, megjithatë, sot, përdoren shumë metoda alternative që lejojnë të zgjasin dinjitetin mashkullor në shtëpi. Gjëja kryesore është të peshosh qartë gjithçka, të analizosh se sa situata është me të vërtetë problematike, nëse ia vlen të përdorësh ndonjë veprim për të rritur fare organin gjenital të mashkullit.


Madhësia mesatare e penisit dhe normat për një moshë specifike

Duhet të theksohet se koncepti i saktë i "normës" në madhësinë e penisit nuk ekziston. Por përsëri, të udhëhequr nga studimet statistikore, mund të vërehen disa tendenca.
Rritja e penisit fillon me pubertetin në moshën 9 vjeç. Në një gjendje të qetë (jo të ngritur), vlerat mesatare janë si më poshtë:

 • Në moshën 10-12 vjeç, madhësia mesatare e organit gjenital të mashkullit është 4 cm. Ajo rritet me 0, 5-1 cm çdo vit. Devijimet nga norma mund të jenë brenda një cm e gjysmë.
 • 13-15 vjeç - gjatësia mesatare 5-6 cm.
 • 16-18 vjeç - gjatësia mesatare e penisit 7-9 cm.

Në një gjendje të ngacmuar (ereksion), gjatësia mesatare e penisit mashkull është:

 • 10-12 vjeç - 9-10 cm;
 • nga 13 në 15 vjeç - norma është 12-15 cm;
 • 16-18 vjeç - 13-16 cm.
 • nga mosha 18 vjeç, gjatësia e penisit rritet në maksimum, dhe ndryshimet pasuese vërehen vetëm në diametër.

Mënyrat për të zmadhuar penisin tuaj

Çdo ditë ka mënyra të reja për të zgjatur organin gjenital të mashkullit. Rezultati mund të garantohet vetëm kur përdorni ndërhyrje kirurgjikale.

Operacioni. Ky është opsioni më radikal, jo çdo njeri guxon të zmadhojë organin gjenital me operacion. Sigurisht, metodat e tjera të operacionit janë inferiore, por çmimi i tij i lartë është përtej arritjes së shumë vetave. Ekzistojnë 2 lloje të ndërhyrjeve kirurgjikale:

 • Rritja e gjatësisë.
 • Trashje.

Në klinikë, duke përdorur anestezi lokale, penisi mund të zmadhohet deri në 4 centimetra përmes operacionit. Kjo procedurë referohet si plastike dhe quhet ligamentotomi. Phalloplasty kryhet kryesisht në klinikat private dhe qendrat urologjike.

A është e mundur të rritet gjatësia e penisit në shtëpi?

Metodat alternative të zgjerimit të penisit në shtëpi përfshijnë ushtrime fizike. Këto mund të jenë: masazh, shtrirje, jelqing, masturbim, ushtrime Kegel, ushtrime të Aaron Kemmer.

 1. Masazh. Struktura e organit gjenital të mashkullit përfshin trupa sfungjerorë, stimulimi i të cilave me masazh ndihmon në rritjen e rrjedhjes së gjakut në to, për shkak të së cilës ato zgjerohen.
 2. Shtrihen. Kjo metodë përfshin rritjen e gjatësisë së penisit duke u shtrirë, por në të njëjtën kohë ekziston mundësia e uljes së trashësisë.
 3. Jelqing. Thelbi i teknikës i ngjan masazhit dhe efektiviteti i saj bazohet në një mekanizëm të ngjashëm të veprimit. Jelqing mund të kryhet në 3 versione: të thatë, të lagur, me vajosje.
 4. Masturbim. Nëse qëllimi i zgjerimit të penisit të një djali është 1-2 centimetra, masturbimi i rregullt do të vijë në ndihmë. Efekti pozitiv shoqërohet me rritjen e rrjedhjes së gjakut në penis, i cili është baza për shumicën e opsioneve për zgjatjen e dinjitetit mashkullor.
 5. Ushtrime Kegel. Ushtrimet janë krijuar për të forcuar muskujt e diafragmës së legenit. Detyra kryesore e kryerjes së ushtrimeve të tilla është përqendrimi dhe identifikimi i këtyre muskujve. Një burrë, për të gjetur muskujt e diafragmës së legenit, duhet të shkojë në tualet kur ka pak nevojë, dhe gjatë procesit të urinimit, në mënyrë alternative të ndalojë dhe të rifillojë këtë proces, duke u përpjekur të ndiejë muskujt që tensionohen në këtë moment të ndalimit.
 6. Ushtrime nga Aaron Kemmer. Ky autor ka botuar një libër të veçantë që tregon se si mund ta zmadhoni penisin.
 7. Përdorimi i një zgjatuesi. Në shtëpi, ju mund të zmadhoni penisin duke përdorur një zgjatues. Ato janë të disa llojeve: vakum, rrip, lak. Përdorimi i zgjatuesve ndihmon jo vetëm për të rritur penisin në gjerësi ose gjatësi, por edhe për të korrigjuar lakimin. Disavantazhi i kësaj metode është se përdorimi i pajisjes është mjaft i gjatë në kohë dhe mund të zgjasë disa orë në ditë. Por efekti është shumë i prekshëm dhe afatgjatë.
 8. Pompë uji. Thelbi i metodës së zgjatjes së pompës vakum është të stimulojë rrjedhën e gjakut në penis. Rezultati mbetet në gjendje të qetë të penisit, por kohëzgjatja e efektit nuk është më shumë se një ditë.
 9. Kremra, pomada, xhel. Një krem ose xhel me një efekt afatshkurtër do t'i përshtatet të gjithëve - përmban një përbërës që shkakton një rritje të kokës dhe vetë penisit. Kur zgjidhni një vaj për një efekt afatgjatë, është e nevojshme të konsultoheni me një mjek. Ai do të rekomandojë përbërjen e duhur për ju.

Sode buke

Soda kushton një qindarkë dhe shitet kudo, kështu që opsionet e zgjerimit të penisit me të janë efektive dhe të lira.

 • Për të përgatitur fasha, përzieni sode me mjaltë dhe vendoseni përgjatë gjithë gjatësisë së penisit (përveç kokës).
 • Banjat - me ndihmën e tyre, ata përmirësojnë furnizimin me gjak. Procedura kryhet para seksit, pasi kishte arritur më parë një mbledhje.
 • Pastrimi i sodës ndihmon në zmadhimin e penisit dhe është i dobishëm për parandalimin e sëmundjeve urologjike. Procedura kryhet pas një dushi të nxehtë, pas së cilës aplikohet një krem hidratues në penis.
 • Masazh sode. Vaji i ullirit aplikohet në dinjitetin mashkullor, pastaj soda dhe masazhi bëhet duke përdorur një sfungjer të butë për 5 minuta. Pastaj, pas dy minutash, pije tërësisht.

Mjetet juridike popullore për zgjerimin e penisit

Mjekësia tradicionale gjithashtu ofron shumë receta për zgjerimin e penisit. Bimë të ndryshme, sode buke dhe produkte bletësh kanë provuar se janë të shkëlqyera.

Në natyrë, nuk ka më shumë se pesë% të anëtarëve me të vërtetë të vegjël. Prandaj, mos u var në gjatësi. Mësoni të përdorni instrumentin tuaj siç duhet në mënyrë që gruaja të mos mbetet indiferente.