Emanuela

autor:
Emanuela
Publikuar nga:
2 Artikuj

Artikujt e autorit

  • Në këtë material të gjerë, ne do të shqyrtojmë se cilat pajisje përdoren për të zgjidhur problemin (pompat, zgjatuesit, barelat dhe të tjerët), flasim për kremrat, xhelët dhe metodat e tjera.
    12 Prill 2021
  • Cila duhet të jetë madhësia standarde e penisit dhe a janë reale metodat për rritjen e dinjitetit mashkullor? Merrni parasysh teknikat më të njohura të zgjerimit të penisit: jelqing, masazh, varje peshe, përdorimi i një zgjatuesi dhe një pompë vakumi për shtrirje.
    12 Prill 2021