Përvoja e përdorimit Titanium

Andrew Barshmel, Romë, Përvoja me Gel

Përvoja e përdorimit të xhelit Titanium nga Andrew nga Roma

Në të vërtetë nuk më pëlqen të flas për këtë, por do të doja të thoja disa fjalë për Titanium. Unë jam 28 vjeçAi kishte një jetë seksuale aktive. Kishte vajza gjatë gjithë kohës. Më afër moshës 26 vjeç, fillova të vërej neveri nga seksi, në shikimin e një vajze që nuk u ngrita, në përgjithësi kishte një apati dhe vetë penisi ishte i dobët. Kisha turp të shkoja te mjeku dhe çfarë do të më këshillonte ai?

Njohja me ilaçin

Vendosa të shfletoj internetin dhe u takova me kremin Titanium. Kam lexuar vlerësimet, ato ishin kryesisht pozitive. Vendosa të blej në faqen zyrtare të prodhuesit. Në fund të javës së parë, pashë penisin tim duke u rritur. Dhe jo vetëm në gjatësi, por edhe në diametër. Me çdo javë përdorimi, rezultati ishte i dukshëm. Dhe gjithashtu kam një eksitim të fortë për vajzën me të cilën po shoqërohem.

Vajza vetë vuri në dukje se i pëlqen të bëjë seks me mua. Tani jam bërë më e sigurt në shtrat, nuk ndryshoj partnerë, vetëm një konstante. Penisi im është rritur me 5 cm, mbledhja ime është bërë më e fortë.

Karakteristikat pozitive të xhelit Titanium:

    foto e xhelit, përvoja e përdorimit të Titanium
  • Përbërja natyrale. Ilaçet sintetike të farmacisë kanë një listë të efekteve anësore dhe kundërindikacioneve. Xhel Titanium është zhvilluar në bazë të përbërësve natyralë, prandaj kombinohet me çdo ilaç dhe shitet pa recetë.
  • Një qasje komplekse. Xheli ndikon jo vetëm në penis, por edhe në qendrat e trurit, për shkak të të cilave prodhohet testosteroni.
  • Mungesa e varësisë. Droga nuk krijon varësi dhe siguron rezultate afatgjata.
  • Veprim i shpejtë. Falë përbërësve aktivë, xheli absorbohet shpejt dhe fillon të funksionojë menjëherë.

Si të përdoret

Zbatimi është shumë i thjeshtë - duhet të vendosni xhel në penis dhe të fërkoni butësisht derisa të thithet, duke e shtrirë pa penis. Procedura duhet të përsëritet çdo ditë për një muaj.

Unë i ndjeva të gjitha këto përfitime vetë, prandaj shkrova këtë përmbledhje për të rekomanduar këtë mjet për çdo djalë në mënyrë që të përmirësojë marrëdhëniet seksuale.