Shqyrtime rreth Titanium

 • Amarildo
  Fillimisht bleva xhel Titanium për të përmirësuar mbledhjen. 3 ditë pas aplikimit, vura re një rezultat hekuri. Dhe pas 2 javësh penisi im u rrit me 3 cm. Dhe ndihet si ndjeshmëri e shtuar, intimiteti në vetvete kalon shkëlqyeshëm dhe me orgazëm. Gjë e mirë që urdhërova 2 tuba.
  Titanium
 • Altin
  Nuk ishte e mundur të përdoret xhel Titanium çdo ditë, por përmirësimi i intimitetit u bë i dukshëm pas dozës së tretë. Tani unë shpesh e përdor kremin 30 minuta para seksit. Thithet shpejt dhe nuk njollos brekët. Seksi rezulton të jetë me cilësi të lartë dhe afatgjatë. Madhësia e penisit gjithashtu ka ndryshuar për mirë.
  Titanium
 • Arben
  Xhel Titanium më është prezantuar nga një vajzë. Unë vërtet nuk besoja në rezultat, isha skeptik, por duhej të bëja diçka me një ereksion të ngadaltë. Për 2 javë harrova problemin, fillova të eksperimentoja me vajzën, duke luajtur lojëra me role. Ishte sikur një erë e dytë u hap në mua, penisi u rrit me 4 cm.
  Titanium
 • Ardit
  Unë nuk kam asnjë dyshim në lidhje me blerjen time. Kam porositur xhel Titanium në internet. Anëtari është rritur me 4 cm. Kjo është mjaft e mjaftueshme për mua. Kohëzgjatja e intimitetit gjithashtu u bë më e gjatë. Më parë, vajza shpesh më akuzonte se vija shpejt. Dhe tani mund të mburrem me qëndresën e çelikut.
  Titanium
 • Altin
  Xhel Titanium është një ilaç i sigurt dhe efektiv për zgjerimin e penisit. Unë e urdhërova atë në internet dhe të gjitha problemet e mia u zgjidhën. Anëtarja është bërë më e madhe dhe më e trashë, nuk mund ta përfundoj për një kohë të gjatë, e sjell vajzën në orgazëm.
  Titanium
Vlerësimi i përdoruesit Titanium
4.5
22