Udhëzime për përdorim Titanium

Udhëzime për përdorimin e xhelit Titanium

Si të përdorni Titanium për të zgjeruar shpejt penisin tuaj

Si të përdorni xhel Titanium në mënyrë korrekte, do ta gjeni në udhëzimet. Veryshtë shumë e rëndësishme të ndiqni udhëzimet, kështu që do të merrni një rezultat të garantuar. Mjekët në Shqipëri rekomandojnë një xhel që do t'ju japë një zgjerim të shpejtë të penisit. Përmirëson qarkullimin e gjakut, parandalon inflamacionin e prostatës dhe rrit gjatësinë e penisit. Indikacionet për përdorim: pakënaqësia me madhësinë e penisit, përkeqësimi i ereksionit, derdhja e shpejtë.

Si të përdoret?

Udhëzimet për përdorimin e xhelit Titanium janë të thjeshta. Para se të merrni kremin, duhet të bëni një dush të ngrohtë, i cili do të ndihmojë në rritjen e plasticitetit të indeve të organeve. Shtë e rëndësishme të aplikoni kremin në lëkurën e thatë të një anëtari të ngacmuar në një sasi të vogël. Masazhoni kremin derisa të thithet plotësisht.

Kundërindikimet

Meqenëse vetëm përbërjet natyrore janë të pranishme në përbërje, ajo nuk mund të përdoret me intolerancë individuale. Djem që nuk janë ende 18 vjeç, është më mirë të mos përdorni krem. Nëse udhëzimet ndiqeshin, nuk gjendeshin shenja anësore. Mbidozimi mund të provokojë:

  • dhimbje koke,
  • nauze
  • alergji.

Për burrat mbi 70 vjeç, është më mirë të përdorni xhel pasi të konsultoheni me një mjek.